هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

یک شرکت چینی متهم به نقض تحریم‌های ایران شد

یک شرکت چینی متهم به نقض تحریم‌های ایران شد آمریکا بزرگترین شرکت چینی تولید کننده کابل و سیم چین را به نقض تحریم‌های مربوط به ایران متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت بازرگانی آمریکا شرکت «فار ایست کیبل» که بزرگترین شرکت تولید کننده کابل و سیم در چین محسوب می‌شود را متهم کرده است با کمک یک شرکت دیگر، به مخفی ساختن معاملات خود با ایران پرداخته که نقض تحریم‌های تهران به حساب می‌آمد.
بر اساس سندی که از سوی «دفتر صنعت و امنیت» وابسته به وزارت بازرگانی آمریکا منتشر شده، اتهاماتی از سوی دولت آمریکا علیه شرکت «فار ایست کیبل» چین بیان شده است.

در پایگاه اینترنتی دفتر صنعت و امنیت وزارت بازرگانی امریکا آمده است: «جان ساندرمن» مدیر دفتر اجرای صادرات اداره صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا یک نامه اداری علیه شرکت «فار ایست کیبل» به تاریخ ۲۹ ژوئیه ۲۰۲۲ منتشر ساخته و در آن اتهام نقض مقررات دولتی در زمینه صادرات را از تاریخ سپتامبر ۲۰۱۴ تا ژانویه ۲۰۱۶ مطرح کرده است.

طیق آنچه پایگاه اینترنتی دفتر صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا منتشر کرده، شرکت مخابراتی «فار ایست کیبل» قرارداد‌هایی را با شرکت مخابراتی «زد تی ای» (ZTE) و شرکت‌های مخابراتی ایرانی برای در اختیار قرار دادن تجهیزات آمریکایی به ایران به عنوان بخشی از تلاش‌ها در جهت پنهان کردن و مبهم ساختن روابط تجاری «زد تی ای» با ایران از دید بازرسان آمریکایی به انجام رسانده است. همچنین طبق اعلام این دفتر، از سپتامبر ۲۰۱۴ تا ژانویه ۲۰۱۶، شرکت «فار ایست کیبل» به عنوان واسطه‌ای برای شرکت «زد تی ای» عمل کرده است که بخاطر روابطش با شرکت‌های مخابراتی ایرانی، تحت تحقیقات قرار داشت.

طبق گزارشها، شرکت «زد تی ای» در مارس ۲۰۱۷ اتهامات در زمینه نقض قوانین صادراتی آمریکا را پذیرفت و جریمه‌ای به مجموع ۱.۱۹ میلیارد دلار پرداخت کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار